Aktuális

Újra gyártásban a VZ-3/AC vízszintes tengelyű szárzúzónk!

Sorry, this entry is only available in Magyar.

QUIVOGNE talajlazítók 5 – 16 késes kivitelben

logo_q

felso_q
oldal1

A talajlazítás fontosságát nem lehet elégszer kihangsúlyozni. A megfelelő időben és módon végzett lazítás látványos eredményeket hozhat a termelésben. A talajlazító alkalmazásával javíthatjuk talajaink állapotát, megszüntethetjük a károsan tömörödött eke- és tárcsatalp réteget. A lazított talajrétegben a víz mélyebbre jut, növekszik a talaj levegőtérfogata és felgyorsul a talaj biológiai élete.

 

oldal1

A QUIVOGNE (ejtsd: kivon) cég igazán széles lazító kínálattal áll a partnerei rendelkezésére. A talajlazítók palettáján megtalálhatók a kisebb gazdaságoknak ajánlható 5 késes lazítóktól, a 300 LE-s erőgépekhez ajánlható 7-9 késes középmély lazítókon át a 400 LE feletti traktorokhoz ajánlott vontatott kivitelig szinte minden típus.

oldal1

Az SSDR típusú lazítóknál két sorban elhelyezett, agresszív szögállású lazító kések repesztik a talajszelvényt akár 65 cm mélységig. A lazító késen oldalsó és mellső kések helyezkednek el, amelyekkel a teljes talajszelvény egyenletesen átdolgozható. A kések után található kétsoros tüskés henger feladata egyrészt a beállított munkamélység tartása, másrészt a nagyobb rögök aprítása és a talajfelszín megfelelő lezárása. A henger aprító munkáját elősegíti, hogy a henger első és második sorában a tüskék hossza eltérő, így az első sor intenzívebben aprít, míg a hátsó sor fő feladata már az optimális lezárás és a talajnedvesség visszatartása. A bakhát mentes felszínről az SSDR lazítóknál állítható helyzetű oldalsó terelőlemez gondoskodik. Az SSDR talajlazítók elérhetők 5 – 13 késes kivitelben, 2 – 6 m munkaszélességben.

A legnagyobb erőgépek után a vontatott V-SUB lazító az optimális megoldás. Ez a munkagép 8 – 16 késes változatban, 4 – 8,5 m munkaszélességben rendelhető. A V alakú késelrendezés és a 90 cm vázmagasság miatt a lazító még nagy mennyiségű szármaradvány esetén is eltömődés mentesen alkalmazható. A felhajtható szárnyrészekkel rendelkező gép nagyméretű szállítókerekekkel rendelkezik, így biztonsággal szállítható közúton akár nagyobb távolságra is. A talajlezáráshoz több féle henger rendelhető, amelyek közül kiemelhető a nehéz Rollsteel henger és a lazítás után extra aprító hatást adó duplasoros hullámos tárcsa henger.

Thank you Axial!

Our company is among the country’s financially stable companies!

Our company’s financial stability is considered as Hungarian companies into no more than 0.6% who are the most stable financial security ‘3a’ backgrounds!

image1
This would have failed without our customers!
Thank you: Dr. Lajos Deák and Levente Deák, owners

The Pottinger accomplished!

Sort Precision sowing and sowing in one machine?! Yes!

3 and 4 meters working widths of 24 and 32 line electronically controlled rotary harrows are built drill is suitable for dense rotating crops (cereals), wide spacings sowing crops (canola, corn, etc) Precision sowing. This intelligent IDS controlled seed distribution unit is able to help solve.
The machine Agritechnica silver medalist in 2014 became the year 2013 machine! Soon available. The interest is huge!

11083625_983118488379543_3527183788434970984_n

11110500_983118478379544_6064021181175815267_n

Pöttinger seedbed preparators from the country’s first-ever dealer

The FOX Pottinger D prepares special discs excellent seedbed whether small or moderate amounts of remnant harvest harvest remnant!

Combined with PÖTTINGER seed drills, this implement becomes a cost-effective 3-point-mounted mulch drill combo.

Pöttinger fox_300_traki nélkülFOX_300_D

First, the 2015th year AGROmashEXPO debut enhanced RZ-5,5 / AC shredder!

070_2

Our products new flagship of the RZ-5,5 / AC shredder planner, creator Dr. Lajos Deák